Säljare till LOPPIgruppen

Säljare till LOPPIgruppen

LOPPI växer och behöver förstärka teamet med en säljare som vill vara med i vår snabba utveckling framåt. I rollen som säljare ingår du i ett engagerat säljteam. Du jobbar med kreativa upplägg där du driver ditt eget arbete framåt och gör allt från att prospektera nya kunder till att slutföra affären. Du ansvarar för att boka, förbereda och genomföra kundmöten samt ta fram olika affärsupplägg efter kundens behov. Du jobbar med nykundsbearbetning och samtidigt som du utvecklar kundrelationer skapar du ständigt nya. På LOPPI är ingen dag den andra lik och vi håller ett högt tempo, vilket gör att du behöver vara hungrig och snabbfotad.

Rollen:

  • Ansvara för egen kundbas samt nykundsbearbetning
  • Arbeta mot utsatta budget- och mötesmål (övergripande och på individnivå)
  • Ta fram skräddarsydda upplägg/offerter
Som vår nya stjärna är du så klart resultatinriktad, disciplinerad, envis, lösningsorienterad, orädd, inlyssnande och snabblärd. Att du kan Officepaketet, talar och skriver svenska perfekt, är noggrann, stresstålig samt har ett glatt humör är förutsättningar för rollen.

Vi kan erbjuda ett väldigt spännande och utvecklande arbete på ett expansivt digitalt mediebolag där det hela tiden händer nya saker. Vi har roligt på jobbet och värnar om varandra, något som i kombination med hårt jobb gör att vi växer i enorm fart! För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Heltid, tillsvidare.
Lön enligt ök.
Flexibel arbetstid.

Skicka in din ansökan till: jobb@loppi.se och skriv ”Säljare” i rubriken. Vi ser gärna manliga sökande 🙂

Vi ser fram emot din ansökan och att bli fler LOPPIsar!