Vi är LOPPIgruppen

VD och grundare

Katarina Bergegård är LOPPIs leading lady med lång erfarenhet av PR och marknadsföring. 2009 lämnade hon rodret på den egna byrån Mahir PR till förmån för att grunda LOPPI.”Hur svårt kan det vara?” frågar Katarina ofta under tiden hon leder bolaget framåt med stabil, varm och trygg hand. Det få vet är att hon bortsett från ledarskap och marknadsföring är en fena på både salsa och merengue.

Katarinas arbetsvecka med tre ord:
Ständigt oanade möjligheter.

Kontakt: katarina@loppi.se

Försäljningschef

Fredrika Bylund är LOPPIs mest rutinerade säljare som 2018 axlat rollen som försäljningschef. Hon har en utbildning inom media/kommunikation och har en otippad förmåga att låta precis som Shaggy. På jobbet är det stencoolt lugnt och full fokus på säljmål, försäljningssiffror och budgetar som gäller men hemma byts frasen ”Ingen ko på isen” ut till ”Nej, nej, nej – akta!” till sonen Henry.

Fredrikas arbetsvecka med tre ord:
Allt är möjligt!

Kontakt: fredrika@loppi.se

Produktionsledare, säljare

Emelina Seppänen kommer från hotell- och restaurangbranschen och har drivit en event- och PR-byrå. På LOPPI arbetar hon med eventproduktion och sälj men även som influencer. Emelina älskar att stå framför kameran och har tidigare haft huvudrollen i flera kortfilmer. Mest av allt bidrar Emelina med sällan anad energi och har ”good vibes only” som motto i livet.

Emelinas arbetsvecka med tre ord:
Ha alltid kul!

Kontakt: emelina.seppanen@loppi.se

Säljare

Felica Östman är LOPPIs mest strukturerade och organiserade säljare. Därför kommer det kanske inte som en chock att hon även arbetar med projektledning. Felicia har tidigare jobbat med försäljning inom både digital- och printmedia men även mode och inredning. ”Livet är underbart” är en vanligt förekommande fras från Felicia när hon sitter och sammanställer formler i excel.

Felicias arbetsvecka med tre ord:
Full fart framåt.

Kontaktfelicia.ostman@loppi.se 

Kontorsansvarig

Jessica Unander-Scharin sitter på många stolar – hon sköter administration och ekonomi, håller ordning på kontoret och ser till att supporten på våra sajter flyter på friktionsfritt. Jessica har tidigare jobbat som säljare och tillbringar majoriteten av sin fritid i stallet. Även om Jessica har örnkoll hör man henne ofta skandera ”Man har ingen aning?” från sin kontorsplats.

Jessicas arbetsvecka med tre ord:
Ordning, rolig, varierande.

Kontakt: jessica.unander-scharin@loppi.se

Onlinechef

Stina Sandström ansvarar för drift, teknik och utveckling av våra digitala- och sociala medier. Stina ligger bakom sajterna Minbebis.com, Vimedbarn.se och Myshowroom.se och har även jobbat som redaktionschef för Allt för föräldrar. Sedan 2015 sitter hon dock stadig på tronen som LOPPIs onlinedrottning. Stina har en skarp registreringsförmåga och är en mästare på att läsa av människor, att dölja något för Stina är en utmaning som heter duga.

Stinas arbetsvecka med tre ord:
Det löser sig!

Kontaktstina.sandstrom@loppi.se

Projektledare

Jessica Juhlin arbetar med LOPPIgruppens sociala kanaler, influencer-kampanjer och producerar grafiskt material till sajterna. Hon började sin tid på LOPPI som praktikant under tiden hon tog sin master i Business och Design. Sedan tidigare har hon även jobbat med produktutveckling och marknadsföring. Jessica har ett sifferminne så precist att ingen vill säga sin bankkod högt i hennes närhet.

Jessicas arbetsvecka med tre ord:
Intensiv, rolig, kreativ.

Kontakt: jessica.juhlin@loppi.se

Content Producer

Jessica Lagergren skapar spännande, inspirerande innehåll till LOPPIgruppens sajter och sociala medier.

Jessicas arbetsvecka med tre ord:
Rolig, fullspäckad, kreativ

Kontakt: jessica.lagergren@loppi.se

Säljare

Caroline Bauer är säljare på LOPPIgruppen. Caroline avslutade nyss sin föräldraledighet och är fylld med spänning och energi för att utmana sig inom en ny bransch. Innan hon började på LOPPI har hon jobbat med träning och hälsa både utomlands och i Sverige. Caroline är inte rädd för att ta i och hennes mest använda fras är ”Jag fixar det!”.

Carolines arbetsvecka med tre ord:
Kör bara kör!

Kontakt: caroline.bauer@loppi.se

Campaign & content manager

Föräldraledig

Elin Simmesgård jobbar med projektledningen av våra influencerkampanjer, coachar influencers och skapar kommersiellt innehåll till sajterna. Elin har studerat Medie- och kommunikationsvetenskap och Litteraturvetenskap och har tidigare jobbat med sportdryck. En inte så oanad talang hos Elin är hon har en oroväckande bra koll på allt som händer i influencervärlden och att hon alltid har svar på tal.

Elins arbetsvecka med tre ord:
Jag löser det.

Kontakt: elin.simmesgard@loppi.se

Vill du veta mer eller hur vi kan hjälpa dig?