Vi är LOPPIgruppen

VD och grundare

Katarina Bergegård är LOPPIs leading lady med lång erfarenhet av PR och marknadsföring. 2009 lämnade hon rodret på den egna byrån Mahir PR till förmån för att grunda LOPPI.”Hur svårt kan det vara?” frågar Katarina ofta under tiden hon leder bolaget framåt med stabil, varm och trygg hand. Det få vet är att hon bortsett från ledarskap och marknadsföring är en fena på både salsa och merengue.

Katarinas arbetsvecka med tre ord:
Ständigt oanade möjligheter.

Kontakt: katarina@loppi.se

Onlinechef

Stina Sandström ansvarar för våra kundleveranser i kampanjer, drift och utveckling av våra digitala- och sociala medier. Stina ligger bakom sajterna Minbebis.com, Vimedbarn.se och Myshowroom.se och har även jobbat som redaktionschef för Allt för föräldrar. Sedan 2015 sitter hon dock stadig på tronen som LOPPIs onlinedrottning. Stinas mest använda fras är: ”Vi löser det!”.

Stinas arbetsvecka med tre ord:
Utveckling, kampanjer & kul!

Kontaktstina.sandstrom@loppi.se

Försäljningschef

Fredrika Bylund är LOPPIs mest rutinerade säljare som 2018 axlat rollen som försäljningschef. Hon har en utbildning inom media/kommunikation och har en otippad förmåga att låta precis som Shaggy. På jobbet är det stencoolt lugnt och full fokus på säljmål, försäljningssiffror och budgetar som gäller men hemma byts frasen ”Ingen ko på isen” ut till ”Nej, nej, nej – akta!” till sonen Henry.

Fredrikas arbetsvecka med tre ord:
Allt är möjligt!

Kontakt: fredrika@loppi.se

Säljare

Amanda Landfeldt är LOPPIgruppens senaste tillskott och kommer senast ifrån Let’s deal där hon gjorde kampanjer för både resebolag och hotell. Dessförinnan var Amanda med och öppnade upp butiken för barnklädesmärket Name It i Täby, Stockholm, där hon jobbade som säljare och som butikschefens högra hand. ”Nemas problemas!” är en vanligt förekommande fras hos Amanda.

Amandas arbetsvecka med tre ord:
Utvecklande, spännande och sååå roligt!

Kontaktamanda.landfeldt@loppi.se 

Head of Influencer
relations & events

Matilda Bergfeldt har övergripande ansvar för LOPPI’s kontrakterade influencers och relationer med influencervänner samt LOPPI’s eventproduktion. Matilda har studerat journalistik och media och kommer senast från Bonnier Magazines & Brands där hon var ansvarig för träningsresor för tidningen ToppHälsa och jobbade med event för tidningen mama. Matildas mest använda fras är ”Vad kul, det måste vi testa!”

Matildas arbetsvecka med tre ord:
In i kaklet!

Kontakt: matilda.bergfeldt@loppi.se

Projektledare

Jessica Juhlin arbetar med LOPPIgruppens sociala kanaler, influencer-kampanjer och producerar grafiskt material till sajterna. Hon började sin tid på LOPPI som praktikant under tiden hon tog sin master i Business och Design. Sedan tidigare har hon även jobbat med produktutveckling och marknadsföring. Jessica har ett sifferminne så precist att ingen vill säga sin bankkod högt i hennes närhet.

Jessicas arbetsvecka med tre ord:
Intensiv, rolig, kreativ.

Kontakt: jessica.juhlin@loppi.se

Content Producer

Jessica Lagergren skapar spännande, inspirerande innehåll till LOPPIgruppens sajter och sociala medier. Sen tidigare har Jessica frilansat för flera andra aktörer i branschen och har bred och lång erfarenhet i att skriva både för webben och print. Jessica och tvillingsystern Angelica producerade LOPPImagasin Gravid & Baby 2017 från idé till tryck. Jessica Lagergren är även en av LOPPIgruppens influensers, här är Jessicas profil.

Jessicas arbetsvecka med tre ord:
Rolig, fullspäckad, kreativ

Kontakt: jessica.lagergren@loppi.se

Content producer Instagram

Emmelie Andersson Emmelie började som Content Producer praktikant hösten 2018 under sin utbildning inom informationsdesign på Mälardalens Högskola. Emmelie kändes som klippt och skuren för LOPPIgruppen och erbjöds en tjänst som ansvarig för contentproduktion och närvaro på Instagram @Vimedbarn.se och @LOPPISverige. Sen tidigare har Emmelie, skrivit för två magasin och arbetat på förskola i nästan 10 år! Emmelies mest använda fras är ”En kaffe kanske?”.

Emmelies arbetsvecka med tre ord:
Nu kör vi!

Kontakt: emmelie.andersson@loppi.se

Vill du veta mer eller hur vi kan hjälpa dig?