Vi är LOPPIgruppen

VD och grundare

Katarina Bergegård är LOPPIs leading lady med lång erfarenhet av PR och marknadsföring. 2009 lämnade hon rodret på den egna byrån Mahir PR till förmån för att grunda LOPPI.”Hur svårt kan det vara?” frågar Katarina ofta under tiden hon leder bolaget framåt med stabil, varm och trygg hand. Det få vet är att hon bortsett från ledarskap och marknadsföring är en fena på både salsa och merengue.

Katarinas arbetsvecka med tre ord:
Ständigt oanade möjligheter.

Kontakt: katarina@loppi.se

Försäljningschef

Fredrika Bylund är LOPPIs mest rutinerade säljare som 2018 axlat rollen som försäljningschef. Hon har en utbildning inom media/kommunikation och har en otippad förmåga att låta precis som Shaggy. På jobbet är det stencoolt lugnt och full fokus på säljmål, försäljningssiffror och budgetar som gäller men hemma byts frasen ”Ingen ko på isen” ut till ”Nej, nej, nej – akta!” till sonen Henry.

Fredrikas arbetsvecka med tre ord:
Allt är möjligt!

Kontakt: fredrika@loppi.se

Produktionsledare, säljare

Emelina Seppänen kommer från hotell- och restaurangbranschen och har drivit en event- och PR-byrå. På LOPPI arbetar hon med eventproduktion och sälj men även som influencer. Emelina älskar att stå framför kameran och har tidigare haft huvudrollen i flera kortfilmer. Mest av allt bidrar Emelina med sällan anad energi och har ”good vibes only” som motto i livet.

Emelinas arbetsvecka med tre ord:
Ha alltid kul!

Kontakt: emelina.seppanen@loppi.se

Säljare

Felica Östman är LOPPIs mest strukturerade och organiserade säljare. Därför kommer det kanske inte som en chock att hon även arbetar med projektledning. Felicia har tidigare jobbat med försäljning inom både digital- och printmedia men även mode och inredning. ”Livet är underbart” är en vanligt förekommande fras från Felicia när hon sitter och sammanställer formler i excel.

Felicias arbetsvecka med tre ord:
Full fart framåt.

Kontaktfelicia.ostman@loppi.se 

Säljare

Isabelle Jordansson är LOPPIs senaste rekrytering till säljsidan. Isabelle har tidigare jobbat med försäljning på bland annat hitta.se och Better Hockey Sweden. Det senare går hand i hand med att hon spelat ishockey på elitnivå i AIK samt Damkronorna och varit med i OS – Bella kvalificerar sig helt klart som LOPPIs absolut sportigaste medarbetare.

Isabellas arbetsvecka med tre ord:
Research, möten, uppföljning.

Kontakt: isabelle.jordansson@loppi.se

Säljare och influencer

Sheila Arnell har nätverkandet i blodet och är en riktig mötesmaskin. Tidigare har hon jobbat med försäljning inom bank och finans men kombinerar idag arbetet som mediasäljare med rollen som LOPPIs egna barnplaggsexpert med bloggen Barnplaggsguiden. Sheila syns ofta skymta förbi mellan möten, yogapass och events med ett glatt leende och väldig harmoni.

Sheilas arbetsvecka med tre ord:

Full fart framåt!

Kontakt: sheila.arnell@loppi.se

Onlinechef

Stina Sandström ansvarar för drift, teknik och utveckling av våra digitala- och sociala medier. Stina ligger bakom sajterna Minbebis.com, Vimedbarn.se och Myshowroom.se och har även jobbat som redaktionschef för Allt för föräldrar. Sedan 2015 sitter hon dock stadig på tronen som LOPPIs onlinedrottning. Stina har en skarp registreringsförmåga och är en mästare på att läsa av människor, att dölja något för Stina är en utmaning som heter duga.

Stinas arbetsvecka med tre ord:
Det löser sig!

Kontaktstina.sandstrom@loppi.se

Campaign & content manager

Elin Simmesgård jobbar med projektledningen av våra influencerkampanjer, coachar influencers och skapar kommersiellt innehåll till sajterna. Elin har studerat Medie- och kommunikationsvetenskap och Litteraturvetenskap och har tidigare jobbat med sportdryck. En inte så oanad talang hos Elin är hon har en oroväckande bra koll på allt som händer i influencervärlden och att hon alltid har svar på tal.

Elins arbetsvecka med tre ord:
Jag löser det.

Kontakt: elin.simmesgard@loppi.se

Content producer

Josefin Knave skapar det redaktionella innehållet på våra sajter och sociala medier och coachar influencers i stort och smått. Josefin har arbetat som skribent och redaktionschef för både print och webb och är även en pensionerad influencer. Content är inte det enda hon kan skapa i rekordfart – hon är även läskigt snabb på att bygga Lego.

Josefins arbetsvecka med tre ord:
Gamnacke. Likes. Photoshop.

Kontakt: josefin.knave@loppi.se

Kontorsansvarig

Jessica Unander-Scharin sitter på många stolar – hon sköter administration och ekonomi, håller ordning på kontoret och ser till att supporten på våra sajter flyter på friktionsfritt. Jessica har tidigare jobbat som säljare och tillbringar majoriteten av sin fritid i stallet. Även om Jessica har örnkoll hör man henne ofta skandera ”Man har ingen aning?” från sin kontorsplats.

Jessicas arbetsvecka med tre ord:
Ordning, rolig, varierande.

Kontakt: jessica.unander-scharin@loppi.se

Projektledare

Jessica Juhlin arbetar på distans från Sri Lanka med sajten Myshowroom.se, dess sociala kanaler och influencers på sajten. Hon började sin tid på LOPPI som praktikant under tiden hon tog sin master i Business och Design. Sedan tidigare har hon även jobbat med produktutveckling och marknadsföring. Jessica har ett sifferminne så precist att ingen vill säga sin bankkod högt i hennes närhet.

Jessicas arbetsvecka med tre ord:
Intensiv, rolig, kreativ.

Kontakt: jessica.juhlin@loppi.se

Praktikant

Elin Nittmar praktiserar som Content producer och är Josefin Knaves högra hand. Hon har en examen i både produktdesign och journalistik och ett läskigt bra ansikts- och namnminne. Elin känner igen nästan vem som helst, vart som helst vilket gör henne till ett geni i influencervärlden. Elin för in Skåne på LOPPIkontoret och lägger allt som oftast till ett ”jaja” i början på meningarna.

Elins arbetsvecka med tre ord:
Utvecklande, rolig, social.

Kontakt: elin.nittmar@loppi.se

FVill du veta mer eller hur vi kan hjälpa dig?