Är du "spindeln-i-nätet"?

LOPPIgruppen söker en ny stjärna: Ekonomi- och kontorskoordinator

Spindel-i-nätet med ansvar för ekonomi, kontor och admin

Vi söker en ny stjärna till vårt team – en spindel-i-nätet som dels kommer att assistera vår VD med ekonomi, dels ansvara för vårt kontor och hjälpa till i olika projekt. Vi söker dig som är nyfiken, positiv, glad, gillar snabbt tempo, är noggrann och lösningsorienterad. Eftersom vi är ett digitalt mediebolag gillar du så klart och har stenkoll på sociala medier, Instagram, bloggar och Youtube och vad som kan vänta runt hörnet!

Ingen dag är den andra lik och alla i vårt LOPPIteam är viktiga spelare för att skapa den arbetsplats vi vill ha, leverera stordåd för våra kunder och partners och ha kul!

Idag kanske du arbetar med projektadministration, som ekonomiassistent på en byrå eller kommer direkt från en relevant utbildning. Vi prioriterar rätt inställning och vilja att lära nytt, men erfarenhet från liknande arbete är så klart meriterande.

Arbetsuppgifter:

  • Ekonomiadministration såsom fakturering/fakturahantering, utlägg/löneunderlag och löpande kontakt med vår bokföringsfirma (vi jobbar i Fortnox).
  • Kontorsadmin och inköp.
  • Projektadmin såsom att hjälpa till med interna och kundevents, löpande rapportering och avstämningar.

Vi jobbar i Officepaketet och du bör ha goda kunskaper i framför allt Excel. Svenska och engelska obehindrat.
Har kunskaper i Google Analytics är det en extra stjärna i kanten.

Rollen:

  • Heltid
  • Start – omgående
  • Lön enl. ök

Låter det intressant? Hör av dig till oss med ett personligt brev och CV. Kanske är just du vår nya stjärna!

LOPPIgruppen som är ett snabbväxande mediebolag med sajter, influencers, sociala medier och kreativa koncept för målgruppen kvinnor 20-45 år med barn, söker nya medarbetare som vill bidra till vårt team och hänga med på vår resa. Läs mer om vad vi gör här.

Vill du jobba på LOPPIgruppen men inte passar in i rollen ovan?

Här hittar du våra  lediga tjänster just nu. Vi är alltid öppna för andra duktiga människor som vill jobba tillsammans med oss i vårt team. Välkommen med din ansökan.