Nina Hermansen

Nina driver en av Sveriges största bak-och mat/lifestyle bloggar och var 2012 med i ”Hela Sverige Bakar”. Nina delar med sig av fantastiska recept, inspirerande mat- och bakbilder och allt som hör till familjelivet. Hon har även startat och driver ett eget sommarcafé.

  • 98% av läsarna är kvinnor där majoriteten är över 43 år.
  • 87% har barn och 83% av dessa är barn är över 10 år.
  • Mat- och bakning, inredning, träning/hälsa och resor är de största intressena hos Ninas läsare.
Tidigare samarbeten:

Pågen, Yayday/Adlibris, Kavli, Zoegas och MSC Cruises.

  
@niiiniskitchenlife 19.100   2,5% ER
   niiinis.se  25.000 u/b/v
 

View this post on Instagram

Godmorgon underbara Fredag! ”How we love you Friday”! ❤️🎉✨🥂 Tipsar om mitt recept på semla, och att du kan servera dem mer som en dessert t ex. Som jag gjorde i dessa champagneskålar. 🥂🍾🎉✨ . 🇺🇸 Swedish ”semla” served in a champagne glass, perfect as a dessert! 😋👍🏼✨🍾🥂 . RECEPT SEMLOR: 100 gr smör 50 gr jäst 5 dl mjölk 1 dl strösocker ½ tsk salt 1 tsk stötta kardemummakärnor 1 ägg Ca 12-13 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 uppvispat ägg 1 ägg att pensla GÖR SÅHÄR: 1) Värm mjölken till 37C. Smula ner jästen i en bunke och häll sedan mjölken över så jästen löses upp. . 2) Tillsätt socker, salt, kardemumma, ägg, bakpulver och till sist mjöl och rumsvarmt smör. Kör du i köksassistent så kör du degen i ca 8-10 min. Låt jäsa i 30 min. 3) Rulla ca 15 stora bullar och lägg på bakplåtspapper på en plåt. Låt jäsa 30 minuter till. Pensla bullarna med ägget. Man kan också pensla bullarna med ägget när de kommer ur ugnen, du gör som du vill. . 4) Grädda sedan bullarna i 10 minuter i 225C tills de får en gyllengul färg. Låt de svalna ordentligt. . 5) Skär av toppen. Riv sedan sönder ”underdelen” och lägg i glaset varvat med vaniljkräm eller mandelsmassa, du väljer själv. Toppa med grädde och locket som du klipper till som en trekant. Pudra med florsocker. 😋🎉✨🥂🍾😋 . #semla #semlor #semlaiglas #swedishsemla #shrovtidebun #fastlagsbulle #food #foodie #instafood #hembakat #hemlagat #helasverigebakar #dessert #efterrätt #niiiniskitchenlife

A post shared by Nina Hermansen 💫 (@niiiniskitchenlife) on