GDPR

GDPR på LOPPIgruppen

Vi vet att dina personuppgifter är viktiga för dig såväl som för våra besökare, prenumeranter, bloggare och influencers, därför behandlar vi dessa med stor respekt för din integritet och säkerhet.

Personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter är LOPPIgruppen, vi säkerställer att all behandling av personuppgifter på våra plattformar och genom LOPPIgruppen sker i enlighet med den nya dataskyddsförordningen, GDPR, och vi går löpande igenom tekniska och organisatoriska säkerhetsrutiner för behandling av personuppgifter.

Vi arbetar också ständigt med att utbilda och coacha våra influencers och bloggare på våra plattformar kring rådande branschriktlinjer och gör så även med den nya lagen i vilken de, precis som i den tidigare personuppgiftslagen, ansvarar för sitt innehåll och kommentarerna under blogginlägg.

Vår målgrupp är blivande gravida, gravida och föräldrar

Vi på LOPPIgruppen vill göra det möjligt för dig som går i bebistankar, väntar barn eller är förälder att kommunicera med andra i samma situation på våra sajter och med dina besökare genom möjligheten att informera om ditt liv i en blogg i text och bild på någon av våra sajter. Genom att du har en blogg har du också ett ansvar och är skyldig att följa de lagar som finns. För att underlätta för dig erbjuder LOPPIgruppen en teknisk plattform för dig som vill ha/har en blogg hos oss med tekniska funktioner för att kunna hjälpa dig med ditt ansvar som bloggare i GDPR-frågor. Du kan läsa mer i våra användarvillkor.

Vare sig du är en besökare, bloggare eller prenumerant hos oss är du i och kring målgruppen kvinnor med barn 0-12 år vilket är LOPPIgruppens primära målgrupp. Vi tycker det är viktigt att vårt innehåll, så väl som redaktionellt på våra sajter, nyhetsbrev, i sociala medier, annonser och i bloggarna på våra plattformar, är relevant för dig som surfar runt på våra plattformar och arbetar därför ständigt för att bibehålla både hög kvalité och hög relevans på det innehåll du möts av när du besöker våra sajter. För att kunna göra detta använder LOPPIgruppen cookies som hjälper oss att visa rätt innehåll t.ex. utifrån vilken enhet du besöker oss ifrån, vilka uppgifter du sparat vid inloggning och intressebaserade annonser. Läs mer om hur vi hanterar cookies och din rätt i vår cookiepolicy.

LOPPIgruppens kunder vill prata med vår målgrupp som vi vet är intresserade av produkter och tjänster som kan underlätta och vara intressanta för målgruppen. För att analysera och mäta en kampanj använder LOPPIgruppen ibland tredjepartsmätning för att på bästa sätt kunna mäta och se hur den tas emot av våra besökare. Inga personuppgifter som kan kopplas till dig fysiskt samlas in, du kan läsa mer om vad vi mäter och vilka uppgifter vi hanterar i vår dataskyddspolicy.

Kort och gott är vår tanke att vara en mötesplats för alla som är intresserade av att prata och kommunicera i och med målgruppen, bloggare till bloggare och läsare, redaktionen till besökare och annonsörer med passande budskap till just dig i målgruppen utifrån ditt intresse. Vi behandlar endast personuppgifter då vi har en laglig grund för det, du kan när som helst återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter eller begära rättelse för felaktiga uppgifter eller ett utdrag över personuppgifter som vi behandlar om dig. I vår integritetspolicy beskriver vi hur vi behandlar personuppgifter.

Kontakta oss gärna

Har du frågor som rör dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på personuppgifter@loppi.se, du kan också gå in på loppigruppen.se/gdpr och läsa mer om hur vi arbetar i enlighet med gällande lag, GDPR, Dataskyddsförordningen, och dina rättigheter.

LOPPIgruppen AB
Eriksbergsgatan 10
11430 Stockholm
Org.nr 556782-0369