Pressmeddelande den 3 september 2018

Årets mest inspirerande micro-influencers utsedda

Söndagen den 2 september presenterades årets vinnare av LOPPIinfluencer Awards. Inför 200 specialinbjudna micro-influencers inom föräldramålgruppen delades priset ut i fyra kategorier: Årets Hjältemamma, Årets Storyteller, Årets Igenkänning och Årets Newbie. Läs intervjuer med vinnarna här ››

Priset är nytt för i år och instiftades av LOPPIgruppen med syfte att ge micro-influencers välförtjänt uppmärksamhet i medievärldens strålkastarljus. Prisutdelningen tog plats under LOPPIevent Höststart 2018 i Eric Ericssonhallen på Skeppsholmen.

En jury utsåg nio nominerade varefter vinnarna röstades fram av allmänheten.
”Det här är en grupp profiler med otroligt fina, genuina och engagerande flöden som verkligen inspirerar sina följare på olika sätt. Därför ser vi det som självklart att det ska vara följarna som utser vinnarna”, säger Katarina Bergegård, VD på LOPPIgruppen.

Vinnarna i LOPPIinfluencer Awards

Vinnarna som utsågs var Fayme Elmen som ”Årets Igenkänning”, Mimi Höglin som ”Årets Newbie” och Cecilia Koch som ”Årets Storyteller.
”Det känns så klart som en otrolig ära att ett litet konto som mitt får den här uppmärksamheten”, säger Cecilia Koch, vinnaren av Årets Storyteller.

Hederspriset ”Årets Hjältemamma” utsågs av juryn och gick till Lisa Lindquist vars son föddes med allvarliga missbildningar som påverkar hans hjärta, syn och hjärna.
”Det här betyder oerhört mycket för mig. Det är ett kvitto på allt kämpande och att vi aldrig gav upp” säger Lisa Lindquist om vinsten.

På scen fanns profilerna Sanne Alexandra, Ann Söderlund, Manne Forssberg, Andrea Norrman, Linnéa Seidel och Johanna Kajson samt sponsorerna Glossybox, MinDoktor och Acrilex.

Kontaktuppgift
Katarina Bergegård, VD
katarina@loppi.se
0701–060606