Idag hälsar vi vår nya stjärna Andrea Norrman välkommen till LOPPIfamiljen! Andrea är 21-åringen som alltid drömt om att bli ung mamma och menar att mammalivet är hennes grej. Förutom att öppet och innerligt blogga om sin vardag med sambon och dottern Belle på 4 månader, har hon också en välbesökt Youtube-kanal – något som visar på hennes otroliga driv.

Hej Andrea! För de som inte känner till dig sedan tidigare – hur skulle du beskriva dig själv?
– Med en stor passion för min familj och god mat så sprider jag så ofta jag kan positiv och glad energi. Jag tar livet som det kommer och vill vara så enkel som möjligt. Jag är 21 år och bor ute i Nacka med min sambo och vår dotter Belle på 4 månader. Runt hörnet bor både mamma och pappa och det trivs vi med! Mina sociala medier och min blogg ligger mig varmt om hjärtat. Jag använder mina kanaler på ett sätt där jag får dela med mig av mina erfarenheter, prata om viktiga saker, lyfta viktighetsfrågor och sprida glädje!

Hur känns det att börja blogga hos oss på LOPPI?
– Det känns sååå roligt att få komma till en portal där det känns som om jag passar som handen i handsken på något sätt! Plattformens målgrupp är helt rätt för mig, och vi ska inte tala om produktionsgänget! Det ska bli så fruktansvärt roligt att få vara en del av en stor gemenskap. Att faktiskt ha kollegor är någonting som jag saknar med det här yrket, man är till stor del väldigt ensam. Man springer på möten, events med mera och allt oftast ensam. Jag ser så fram emot mysiga frukostar, att kunna bolla idéer, att springa förbi kontoret och heja… Ja, det känns så himla bra!

Vad kommer man som läsare få ta del av i din blogg?
– I min blogg kommer man få läsa om min vardag. Framgångar, motgångar, ups and downs. Jag vill belysa alla livets stunder och inte bara visa upp det bra. Mina mest uppskattade inlägg är där jag brutalt ärlig och berättar att programmet Babblarna kommer på när jag tröttnat, eller att jag vissa dagar bara vill köra ner huvudet i sanden. Sen lyfter jag oftast de glada dagarna och erfarenheterna då jag vill att min blogg ska vara en positiv men ärlig plats. Ärlighet varar längst – det kommer jag alltid leva efter.

Besök Andrea’s Instagramkonto @andreanorrman, hennes blogg här och hennes Youtube-kanal här!